3 Temmuz 2014 Perşembe

Ilk Babalar Günümüz

Babalar günümüzde ilk ateşli hastalığımız yazımızda da belirttiğim gibi hastanede geçirdik. Halbuki babamıza hediyemizi bile hazırlamıştık. Kişisel T-shirt basan bir internet sitesinde babamıza ve Duduşumuza özel tshirt yaptirmistik. Ama hastaliktan o gün giyemedik bile:((.
Dudusum hasta olunca pek birsey yapamadık, İlknur annemlerde annemlere geldi ve hepberaber bahçede mangal yaptık. Ama tontisimin hiiiç keyfi yoktu.

Babalar ve kızları! Herhalde babasına düşkün olmayan bir kız çocuğu yoktur. Bende öyleydim(halada oyleyimya;))  En iyi benim babam yüzerdi. En güzel benim konuşur, konuşarak ikna edemeyeceği kimse olamazdi. Onun yazdığı kompozisyon eksiz olurdu. Tamir edemeyeceği hic bir sey olmaz edilemeyenin yerine en iyi alternatif bulunurdu. En iyi araba kullan heryere park edebilen yine benim babamdı. Birinin gercekten çok uzun olması için ondan uzun olması gerekliydi. Onun soyledigi hersey mutlak doğruydu. Yapamayacağı beceremeyeceği bir şey olabileceği aklımin ucundan bile geçmezdi. Yani kısacası benim gozumde babam bir süper kahramandan farksızdı ;)) Büyüdüm minik bir kızım bile oldu, artık babamın bir süper kahraman olmadığını biliyorum ama ne zaman birşeyi beceremezsej hala babam halleder diyorum. Sanırım bu hiç değişmeyecek;))
Adacım da her ne kadar şuanda bana daha düşkünde olsa biliyorumki ileride babasına aşık minik bir kız olacak. Dünyanın en onemli güclu erkeği kendi babası olacak. Şimdiden babasindan surekli birseyler ögrendigini düsünursek (dil çırakmak, çak yapmak..gibi) ileride babacığının agzınin icine bakacak gibi;)) Kızımın babası bana sevebilmek ve mutlu olabilmek gibi çok güzel değerler ögretti. Duyguların en güzellerini Ada mıza öğreteceğinden hiç şüphem yok. Kızımız büyüyümce böyle bir babaya sahip olduğu için ne kadar şanslı olduğunu anlayacak. Birinci babalar günün kutlu olsun Alperim:))

Yaptirdigimiz tshirtleri tatilde giyme firsati bulduk ;





8 yorum:

  1. İyi ki benim dünyamsınız. Ben size çok düşkünüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay canim benim;))

      Sil
    2. :..) hü hü hü. Babanla ilgili yazdığın, Annenle ilgili yazdığından sonra aklımda kalıcak 2. yazın oldu hazal. Eline sağlık. Tabi alperin yorumuda öyle.

      Sil
  2. Geçmiş olsun adoşa ve tabi ki size... Resimlere bayildim siz ne güzel bir ailesiniz gözlerim doldu inanın maşallah Allah nazarlardan saklasın ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay saol canım.. Allah sizide nazarlardan saklasın canım:))

      Sil
  3. evet cnm ozleme katiliyorum. ozelliklr onden cekilen resimde ada acayiiip tatli cikmiss :)

    YanıtlaSil
  4. Allah ailenizin mutlulugunu daim etsin artsın eksilmesin gülen yüzleriniz hiç solmasin canlarım benim hepinizi öpüyorum

    YanıtlaSil