6 Mart 2014 Perşembe

Yalova..

2 haftadır Yalova da anneannemizin dedemizin yanındayız...Tabi Duduşumuz  burada ayrı bir ilgi ve alaka ile karşı karşıya. Babannemizde Yalovada olunca ilgi 2 ye katlanıyor ;)) Duduş bir dedenin kucağından diğerine oradan babannnenin anneannenin kollarına geçiyor.  Ee bizim minik kuşta zaten oturmak istemiyor hep kucakta gezsin etrafı incelesin. Iyice kucakçı oldu anlayacağınız. Kimsede kucağından indirmek istemiyor..Hal böyle olunca bana sıra gelmiyor tabi. Uyku saatlerinide dedemiz devralmış durumda. Yemekler zaten hep anneannede. Kısacası 2 haftalık bir tatildeyim diyebiliriz:))
Büyükannelere bu kadar yakın olmamız Duduş için büyük bir şans. Bu ilgiden istediği zaman yararlanabilecek. İstediği her hafta sonu, yaz tatillerinde dedelerinin nenelerinin yanına gelebilecek. Yalovadakiler zaten dünden razı. Şimdiden mümkün olsa beni gönderip Duduşu bırakmamı isteyecekler. Minik kuşumuz burada cok popüler;))
Anneannemiz, babannemiz, dedelerimiz çok değerli hepsinin birbirinden farklı o kadar güzel özellikleri var ki Duduşumun hepsinden ögreneceği çok şeyi olacak. Ama en çokta sevilmeyi öğrenecek güzel kızım benim.



2 yorum: