8 Eylül 2016 Perşembe

Adoşla Müzik Festivali

Adoşla müzik festivali..
 
2-4 Eylül 2016 tarihlerinde Bursa Nilüfer Belediyesinin düzenlediği müzik festivaline katılmaya karar verdik.
Her ne kadar ilk fikrimiz festival alanında çadırda kalmak olsa da Allahtan böyle çılgınlık yapıp Adoşla 3 gün kalmadık. Bunun yerine Dumanın da sahne aldığı Cumartesi gününü seçip festival alanına 2-3 gibi gittik.
 
Aslında tuvaletler hariç festival alanı gayet güzeldi hatta çocuklar için şişme zıplama alanları da vardı; Adacık da burada baya bir vakit geçirdi.
 
Hiç bilmediğimiz renkli renkli gruplar çıktı ki benim favorim dinlediklerimin arasında Shefita diye bir hatun oldu. Biraz alaturka ama esprili rengarenk bir tipleme. Adanın da ilgisini çekmiş olacak ki o sahnedeyken gözünü büyük ekrandan alamadı halbuki biz aslında oynamak için sahneye doğru gitmiştik.  
 
İlerleyen saatlerde Adanın uykusu geldikçe festivalden zevk alma katsayımızda düşmeye başladı. Aslında festival alanına baya hazırlıklı gitmiştik (plaj çadırı, uyku tulumu, şal). Planımız Ada uyuyunca çadıra yatırmaktı. O uyurken biz de konserin keyfini çıkaracaktık. Ama o kadar yüksek sesli müzikte ne yazık ki Adacık bu planımızdan pek memnun kalmadı. Duman çıktığında uykuya dalmış olan Duduş konserin 2. yarısında uyandı; tabi ağlayarak. Böylece konserin 2. yarısını ben de Adayla birlikte çadırın içinde geçirmiş oldum.  
Atıldığımız festival macerası yarı tatmin, bol yorgunluk olarak ağzımızda tat bıraktı (sanırım biraz da yaşlanmışız !)
 
Bir sonraki festival bekle bizi Adasız :P

Festivale bizim gibi illa çocukla gidecek olanlara öneriler :

 
Çadırda kalınmıyorsa plaj çadırı
Uyuduğu zaman minnoşları sıcak tutacak bir şeyler
Katlanabilir sandalye
Tuvaletlerin durumu malum bu nedenle portatif lazımlık
Peçete / Islak Mendil
Evet evet minik bir kamp gibi düşünülebilir.
Ufak bir not daha; O da kamp alanı konser alanından biraz daha uzak bir yere kurulmalı. Bizim gibi sahne dibi olursa vay halinize!

Not: Bu organizasyon için Suzan Hala ya teşekkürler;)
  

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder